11 вересня 2015

Хортиця. Літа не було, не було і не стало


Як у минулому році, так і в цьому – мені літа ніби й не було… Сьогодні змусив себе піти на Хортицю подивитися на осінь… Подивився.

Зашморг на шиї Україні затягнули. Регіанали – тепер під шоколадним соусом – активувалися. Патріотів України, якщо не вбили в так званому АТО, кидають в тюрми… Сраколизи у вишиванках – жирують… Кацапомовія процвітає.
Блазні! Нам не в Євросоюз треба, а для початку – вийди з СеРеСеРа, і назвати війну – війною, де фронт і тил спільно працюють на перемогу.
До речі, вечері біля баз відпочинку титаномагнієвого і феросплавного заводів тамтешній народ орудував сокирами – рубали дерева у Оленячому Розі… Колись це був найбільший і найкрасивіший яр на Хортиці. А тепер – засмічений, порубаний… Так розумію, пролетарій сьогодні заготовлює дрова на завтра, на шашлики… І ця шваль в Євросоюз зібралася?! Уявляю, як кацапомовні виродки у вишиванках та з синьо-жовтими прапорами рубають на шашлики Єлисейські поля, щоб водка піть зємля валяца прямо посеред Парижу…
Про всяк випадок, нагадаю – Хортиця є національним заповідником, тут не можна розводити багаття, рибалити, вигулювати собак, використовувати гучномовці тощо. А найголовніше, Хортиця – національна святиня…









Немає коментарів: