04 січня 2023

315-й день… квітучий січень

 

Тепло… З наступного тижня синоптики обіцяють похолодання. А поки що з-під трави визирнули жовтенькі квіточки. В одному з міських парків розквітла яблуня. А у Херсоні, бачив у Facebook, прокльовуються підсніжники…

Якщо й будуть морози, ці квіти вистоять, і буде весна…

Вистоїмо й ми. Звісно, вистоїмо і переможемо!

За зведенням Генерального штабу ЗСУ, загальні бойові втрати російських загарбників з 24 лютого 2022 року по 4 січня 2023 року орієнтовно склали: 108 910 осіб, з них за минулу добу 720.

Зокрема, 2 січня в районах населених пунктів Токмак, Мелітополь, Бердянськ, Пологи та Василівка Запорізької області: знищено 2 склади боєприпасів, до 10 одиниць військової техніки різного типу, уражено 2 пункти дислокації окупантів, ліквідовано та поранено до 260 військовослужбовців збройних сил Російської Федерації.

Наступного дня, 3 січня, втрати російських окупантів біля села Чулаківка Херсонської області склали близько півтисячі вбитих і поранених військових.

Й найгучніше – у Новорічну ніч – завдяки точному удару ЗСУ у Макіївці, в будівлі місцевого професійно-технічного училища №19, де дислокувалися мобілізовані російські солдати, вдалося ліквідувати понад чотири сотні, ще близько три сотні загарбників поранені.

Це за 12,5 км від Авдіївської ділянки фронту, яка є однією з найбільш гарячих точок.

Далі буде... ще більше дохлих кацапів, що вдерлися на нашу землю. 

Strike the occupier! Let's win together! Our strength is in the truth!

Немає коментарів: