14 грудня 2022

294-й день… 96 тищ укайдоханих кацапів

 

Загальні бойові втрати росіян з 24 лютого по 14 грудня орієнтовно склали 96000 (протягом останньої доби 740) осіб. 

Докладніше - на сторінці Генерального штабу ЗСУ у Facebook

Крім того, 14 грудня вночі російські окупаційні війська  атакували Україну дронами-камікадзе іранського виробництва «Shahed-136/131».

Ударні БпЛА летіли зі східного узбережжя Азовського моря.

Командування Повітряних Сил ЗСУ інформує, що станом на дев’яту годину ранку зенітними ракетними підрозділами та іншими вогневими засобами Повітряних Сил Збройних Сил України було знищено тринадцять "Shahed-136/131"…

…На Work.ua шукаю роботу. Розумію, зараз безробітних журналістів, і не тільки – дуже багато. Тож, роботодавці, яким пропонував свою кандидатуру, вперто мовчать. На диво, сьогодні відгукнулась організація копирайтингу. Там фаховий підхід, все чудово… навіть бездоганно. Сайт українською мовою – власне, що мене й підкупило, коли відправляв своє резюме. Втім, з’ясувалось, писати треба російською. Тож, у відповідь подякував і написав: "російською – принципово ні".

Сподіваюсь, згодом український бізнес перейде на рідну мову, і поважатиме співвітчизників. А поки що, зважаючи на російську, орієнтується на... терористичну РФ. Підприємці бояться розірвати стосунки з російсько язичними партнерами і споживачами – це вам не пушкіних скидати… гроші ж не пахнуть. А мова – її на хліб не намажеш.  

Днями у Facebook хтось слушно зауважив: за Порошенка було: Армія, Мова, Віра, а тепер: шашлик, бо не втік, мівіна…   

Бий окупанта!

Немає коментарів: