11 січня 2016

Біженці і лабрадор Путіна


Меркель панічно боїться собак. У січні 2007 року у Сочі під час зустрічі з нею Путін впустив у кімнату лабрадора. Потім просив вибачення, мовляв, хотів зробити приємне…

Коли путінське вояки, так звані «зелені чоловічки», вдерлася і загарбали Крим, а слідом - схід Донбасу, звідти масово посунули біженці, мої родичі, які пережили Другу світову війну, зважаючи на свій власний гіркий досвід життя на окупованій території, говорили:
- Що ж вони роблять? Не можна оголяти свою землю…
І ось, коли Європу, як хмара саранчі, накрила тьма біженців із Сирії, стало зрозуміло, хто автор цього сценарію. Добре продумано – жінки та діти. Хто їх зупине, або не надасть притулку? Путін все чітко розрахував, та й, власне, про Меркель не забув. Адже всі ці сирійські біженці, як вони кажуть, прагнуть саме до Німеччини, де, за їхніми переконаннями, матимуть роботу та спокійне життя. Тут навіть можна угледіти певну паралель із собацюрою у Сочі, якою Путін випробовував фрау канцлершу.
Ну, а на Донбасі – це була лише путінська репетиція сирійської навали біженців… під прикриттям яких, як тепер з'ясувалося, до Європи проникли терористи.

Немає коментарів: