23 липня 2014

Молитовний щит


Фатимська веревичка… щовечора о дев’ятій...

Певно, не я один звернув увагу на коментар Оксани Забужко на Facebook щодо допису Олени Степової…

У португальському місті Фатимі дітям явилася Діва Марія, 13 травня 1917 року, і попередила про небезпеку, яка зійде від Москви. Перша – революція та знищення храмів, потім – Друга світова війна, а третя небезпека – прірва з пекельним вогнем. Про це все можна поґуґлити й почитати докладніше.
Марія навчила дітей молитві на веревиці і пообіцяла заступитися за людей, але їй для цього потрібна молитовна підтримка всього світу – щовечора о дев’ятій.
До речі, під час Другої світової, завдяки молитві у Португалії не пролетіла жодна куля… Диво сталося, зокрема, й в Австрії. В совіцьких підручниках з історії, зрозуміло, про це – ні слова. А несовіцькі військові фахівці й донині не можуть збагнути, що ж сталося.
Після Другої світової війни Австрія дісталася Сталіну як трофей – була віддана союзниками в «зону інтересів СРСР». Люди молитися про звільнення від окупантів повсюди: в храмах і вдома – «тримали молитовний щит». І сталося диво – раптово совіцькі окупанти покинули Австрію…
Певно й для України настав час для посиленої молитви.
Дуже добре написала Олена Степова, що їм там, на прикордонні, минулої ночі під шквалом вогню було страшно, але вони знали, що над ними Молитовний Щит.
Я не наполягаю, але запорошую бажаючих приєднатися до Молитовного Щита!
Маєте бажання і знаєте як, читайте Фатимську Веревицю (Розарій). До речі, Фатимське явлення Діви Марії визнають всі християни світу – латинського і візантійського обрядів (католики і православні). Можете молитися й по-своєму, як навчені, або ж просто хоч кілька слів будь-якої молитви промовте вечорі о дев’ятій. Думаю, не буде гріха, якщо долучаться й ті, хто сповідає інші релігії. Це й буде наш всенародний Молитовний Щит.

Немає коментарів: